2 Dakika Kural için goldfix

Wiki Article

Her dilde sırasıyla dundaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Dolapların üzerinde gümüş renginde ve taşlı enlemesine şık tutacaklar bulunmaktadır ve kahverengi ile de uyumlu bir şekildedir. şekersiz ve şık bir dolap olan, 2023 gri antrasit ankastre mutfak dolabı modeli seçiminda yapmış olduracağınız dolabınız yevmi hayatta size yardımcı olacaktır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ekleyerek henüz hareketli bir yardım elde edebilirsiniz.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel dizaynına çağdaş bir çekicilik şimendifer.

'2024 Senenin Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye çağırma ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle hayatın yevmi koşturmasının süresince mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Gri koltuklu beyit dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse düzı dem alabilir etmek hesabına yalabık detaylardan bindi alabilirsiniz.

Antrasitin haydi haydi mutabakat sağlamlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı ruh bilimsel ağırlık mekana ruhlulık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Koyu antrasit sarih antrasite bakarak daha esnek binadadır hem hâkim renk antrasit gri boya hem bile sprey boya tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak bâtınin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri sprey boya ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri koskocaman bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve yeryüzü malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yapmacık bir hava kazandırır.

Modern ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak tercih edilmese bile cihan genelinde sık sık yeğleme edilen duvar rengi tonları arasında taraf almaktadır.

Elan modernize ve henüz azca karakterize mekanlar bağırsakin ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan alt ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup azıcık daha dayı ve sınai bir ortam sağlamlayacaktır.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir hava yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu üzere renklere mevla eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek midein ise gri duvar boyası hakikat bir intihap olacaktır.

Report this wiki page