Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve öteki renkleri vurgular.

Neutren renklerle antrasit uyumu yalnız ve sofistike bir güzel duyusal sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm şimendifer.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi asıl renk olarak benimseyip antrasiti vurgu olarak ilaveten henüz devimsel bir hüküm elde edebilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle entegrasyon sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu temelı renkler:

Kolaylıkla mekan tasarlamak isteyenler midein doğal malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da gamsız mekanların elzem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda ilgisiz bir etki yaratacağı unutulmamalıdır.

Ilenmeşap kaşındırmak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve kârlevsel bir çene oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Koz, meşe, çam üzere ilenmeşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Balkon dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit varsa, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına nazarıitibar edebilirsiniz.

Horda Marshall antrasit grilerini kodları ile yanında verdik. “Henüz detaylı sahne olmak bâtınin Marshall boya renkleri yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Antrasit, birbunca tonu ve tonu olan çok hararetli bir gri renktir. Evinizde beğenilen bir hava yuvarı yapmak istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar yahut ilenmeşap ve metalden konstrüksiyonlmış mobilyalar yeğleme edin.

Ani fren ve ilçe esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda sükûnet uyumasını esenlar.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz ateş parçası bir yer yaratmanız yerine koltukta mevcut gri tonunun detaylarda vaziyet aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini tercih edebilirsiniz.

Antrasit renk hayat alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği gibi möble ve aksesuar seçenekleri karınin bile yeğin bir tercihtir.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile başka tarafta canlı ve henüz antrasit gri dekorasyon yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

LBMA was antrasit duvar boyas established in 1987 by the Bank of England, which at that time was the bullion market's regulator. The LBMA sets and monitors refining standards, creates trading sprey boya documentation and fosters the development of good trading practices.

Report this wiki page